skip to Main Content

YKSILÖIDYT TULOSTUSRATKAISUT
PARANTAMAAN AKUSTIIKKAA

Mikäli koet kaiku- ja meluongelmia, esimerkiksi avoimessa työtilassa tai koulun ruokalassa,
valitse AKUprintti, joka yhdistää kauniin designin ja paremman akustiikan.

AKUprintti -ratkaisu koostuu kolmesta elementistä:

Tyylikkäät kehykset

Tukevat mutta elegantit kehykset alumiinin-, mustan tai valkoisen väreissä muodostavat reunukset tulosteille. RAL-värit ja erilaiset puunsävyt ovat myös saatavilla. Edullinen tapa vaihtaa sisustuksen ilmettä: tuloste on helposti vaihdettavissa kehyksessä.

Yksilöity kangastuloste

Mikä tahansa kuva voidaan tulostaa kaikissa kokovaihtoehdoissa, jopa 50 metriä leveänä ja 3,15 metriä korkeana saumattomana tulosteena.
Edistyksellinen tulostustekniikkamme tuo esiin parhaat puolet korkearesoluutioisista kuvista ja kirkkaista väreistä.

Akustiikkapaneelit

Pehmeät akustiikkapaneelit leikataan oikeisiin mittoihin jotta ne sopivat täydellisesti kehyksen sisään. Ne kiinnitetään seinään, näkymättömiin kangastulosteen taakse. Mikäli tarvetta ei ole akustiikan parantamiselle, nämä paneelit voidaan jättää pois.

SISUSTUKSEN TEHOSTAJA

Kun suunnitellaan sisustusta, seinät ovat tärkeässä asemassa. Korkealaatuinen kehystetty tulosteemme on tyylikäs valinta tehostamaan haluttua ilmettä tai ilmapiiriä.
Tuotteet ovat aina yksilöityjä tulosteita, joten voit valita kuvat jotka istuvat täydellisesti sisustukseen. Voit jopa sisällyttää brändin tunnusilmeen tai käyttää lainausta tai slogania luodaksesi houkuttelevan katseenvangitsijan tilaasi.

Business

Yritykset ja vierailukeskukset

Käytä kehystettyjä seinätulosteitamme luodaksesi vaikuttavia visuaalisia kokonaisuuksia brändistänne tai yrityksestänne. AKUprintti ratkaisumme sopii erityisesti avoimiin työskentelytiloihin joissa vaaditaan alhaista melutasoa.

Schools and daycare

Koulut ja päiväkodit

Kaikkialla, missä on paljon lapsia samassa tilassa, äänitaso saattaa nousta korkeaksi helposti. Akustiikkaratkaisuamme, AKUprinttiä, voidaan käyttää miellyttävän ääniympäristön luomiseen käytävissä, kanttiineissa, kirjastoissa, urheiluhalleissa jne.

Musea

Museot

Terävä ja kirkas printti tulosteessa sopii erittäin hyvin museoihin, erityisesti kun tarvitaan näyttelyiden välille vaihdettavia tulosteita: vaihda vain tuloste ja säästä kehys.

Home interior

Kodin sisustus

AKUprintti voi olla täydellinen lisä kotisi sisustukseen. Valitse joko oma eritysmuistosi tai yhdistä kuvia sisustuksessa käytettäviin väreihin. Kuva on helposti vaihdettavissa kehykseen, vaikka sesongin mukaisesti.

TURVALLINEN, ALLERGIAYSTÄVÄLLINEN JA EKOLOGINEN

AKUprintti Tulosteilla On Eco-logo Wise Choice
AKUprintti Yhteistyössä Allergia Ja Astmaliiton Kanssa Logo
AKUprintti Tulosteilla On Eco-logo Öko-tex
AKUprintti Tulosteilla On Eco-logo Reach Complient
  • Akustiikkapaneelit ja käyttämämme kangastuloste ovat allergiaystävällisiä: ne eivät kerää pölyä tai sido kosteutta. Tuotteet eivät sisällä lasivillaa.
  • Akustiikkapaneelit ja kangastuloste ovat paloturvallisia: palosertifikaatti B-s1, d0.
  • Pyrimme vähentämään tuotteidemme ekologista jalanjälkeä:
    - Akustiikkapaneelit ovat 50-prosenttisesti kierrätettyä PET-materiaalia.
    - Kangastuloste voidaan pestä 40 asteessa. Erityinen sublimaatiotulostustekniikka takaa printin kirkkauden myös pesun jälkeen.
    - Tulosteissa käytetyt musteet ovat vesipohjaisia, eivätkä ne sisällä liuotinaineita.

UUSIMPIA PROJEKTEJA

OTA YHTEYTTÄ

Toimistomme sijaitsee Oulussa, Pohjois-Suomessa. Olet tervetullut vierailemaan showroomillamme, jossa voit näkeä ja tuntea AKUprintti-ratkaisumme.
Meillä on jälleenmyyjiä kaikkialla Pohjoismaissa. Ota yhteyttä ja kysy lähin jälleenmyyjäsi.

fiFI
en_GBEN fiFI
Back To Top