skip to Main Content

REDUCE ECHO ADD DESIGN

See also our brand new webshop
Go to our webshop

AKUprintti akustiset ratkaisut

Mikäli koet kaiku- ja meluongelmia, esimerkiksi avoimessa työtilassa, koulun ruokalassa, tai kotona
Valitse sitten ratkaisumme AKUprintti, jossa yhdistyy parempi akustiikka ja parannettu muotoilu

Meillä on erilaisia ​​ratkaisuja, joiden avulla voimme tehdä tilastasi kauniimman ja hiljaisemman. Valitse alta kategoria.

Frame

AKUprintti-kehys on kehitetty vähentämään kaiunta-ongelmia huoneessasi. Painetun kankaan takana ovat Ewonan parhaat akustiset paneelit. Voit myös valita kehyksen ilman akustisia paneeleita.

Frame Custom

Aina löytyy tiloja, jotka ansaitsevat enemmän ja joita ei voida luokitella. Emme vastusta tätä. voi olla esimerkiksi ripustuskehyksiä tai tilanjakajia.

Felt Hexagon

AKUprintti Felt -paneelimme on valmistettu 100 % kierrätetystä PET:stä. Kauniiden sublimaatiotulosteiden lisäksi niitä on saatavana myös useissa vakioväreissä.

Felt Custom

AKUprintti Felt -paneeleillamme voit rikastuttaa ympäristöäsi monin tavoin. Ajattele ripustuspaneeleja, tilanjakajia, mukautettuja muotoja jne.

SISUSTUKSEN TEHOSTAJA

Kun suunnitellaan sisustusta, seinät ovat tärkeässä asemassa. Korkealaatuinen kehystetty tulosteemme on tyylikäs valinta tehostamaan haluttua ilmettä tai ilmapiiriä.
Tuotteet ovat aina yksilöityjä tulosteita, joten voit valita kuvat jotka istuvat täydellisesti sisustukseen. Voit jopa sisällyttää brändin tunnusilmeen tai käyttää lainausta tai slogania luodaksesi houkuttelevan katseenvangitsijan tilaasi.

AKUprintti - yksilöity akustiikkaratkaisu - toimisto

Yritykset ja vierailukeskukset

Käytä kehystettyjä seinätulosteitamme luodaksesi vaikuttavia visuaalisia kokonaisuuksia brändistänne tai yrityksestänne. AKUprintti ratkaisumme sopii erityisesti avoimiin työskentelytiloihin joissa vaaditaan alhaista melutasoa.

AKUprintti - Koulut ja päiväkodit - akustiset ratkaisut

Koulut ja päiväkodit

Kaikkialla, missä on paljon lapsia samassa tilassa, äänitaso saattaa nousta korkeaksi helposti. Akustiikkaratkaisuamme, AKUprinttiä, voidaan käyttää miellyttävän ääniympäristön luomiseen käytävissä, kanttiineissa, kirjastoissa, urheiluhalleissa jne.

AKUprintti yksilöity akustiikkaratkaisu museoihin

Museot

Terävä ja kirkas printti tulosteessa sopii erittäin hyvin museoihin, erityisesti kun tarvitaan näyttelyiden välille vaihdettavia tulosteita: vaihda vain tuloste ja säästä kehys.

AKUprintti - kodin sisustus akustiikka

Kodin sisustus

AKUprintti voi olla täydellinen lisä kotisi sisustukseen. Valitse joko oma eritysmuistosi tai yhdistä kuvia sisustuksessa käytettäviin väreihin. Kuva on helposti vaihdettavissa kehykseen, vaikka sesongin mukaisesti.

TURVALLINEN, ALLERGIAYSTÄVÄLLINEN JA EKOLOGINEN

AKUprintti Tulosteilla On Eco-logo Reach Complient
AKUprintti Yhteistyössä Allergia Ja Astmaliiton Kanssa Logo
AKUprintti Tulosteilla On Eco-logo Öko-tex
AKUprintti Eco Nordic Swan Akustiikkaa
 • Akustiikkapaneelit ja käyttämämme kangastuloste ovat allergiaystävällisiä: ne eivät kerää pölyä tai sido kosteutta. Tuotteet eivät sisällä lasivillaa.
 • Akustiikkapaneelit ja kangastuloste ovat paloturvallisia: palosertifikaatti B-s1, d0.
 • Pyrimme vähentämään tuotteidemme ekologista jalanjälkeä:
  - Akustiikkapaneelien materiaalista yli 50% on kierrätettyä PET-materiaalia.
  - Kangastulosteen materiaali on 30 % kierrätettyä PET-materiaalia.
  - Kangastuloste voidaan pestä 40 asteessa. Erityinen sublimaatiotulostustekniikka takaa printin kirkkauden myös pesun jälkeen.
  - Tulosteissa käytetyt musteet ovat vesipohjaisia, eivätkä ne sisällä liuotinaineita. Musteilla on Nordic Swan ja Greenguard-merkinnät.

AKUPRINTTI YHTEISTYÖKUMPPANIT JA ASIAKKAAT

OTA YHTEYTTÄ

Toimistomme sijaitsee Oulussa, Pohjois-Suomessa. Olet tervetullut vierailemaan showroomillamme, jossa voit nähdä ja tuntea AKUprintti -ratkaisumme.
Meillä on jälleenmyyjiä kaikkialla Euroopassa. Ota yhteyttä tiedustellaksesi sinua lähimpänä olevan jälleenmyyjän sijaintia.

Back To Top