skip to Main Content

Minkä kokoinen AKUprinttiin tulevan kuvan tulisi olla?

Teknisesti ottaen voimme tulostaa minkä tahansa kuvan AKUprinttiin. Tulosteemme ovat tarkkoja ja värit ovat todenmukaisia. On tärkeää että kuvan laatu on tarpeeksi hyvä, erityisesti kun sitä käytetään suuressa AKUprintissä. Ohjeistuksemme onkin käyttää vähintään 1000 pikseliä per metri jotta saadaan hyvä lopputulos,
joten 5 metriä leveä tuloste, 2,3 metriä korkeana vaatisi vähintään 5000 x 2300 pikseliä.

Mikäli kuva on illustraatio, silloin suosimme käyttämään vektoroitua tiedostoa.
Tarkastamme aina jokaisen yksittäisen kuvan ja lähetämme digitaalisen mallinnuksen ennen kuin kuva tulostetaan.

Onko teillä verkossa kuvapankki-kanta?

Ei valitettavasti. Mutta meillä on hyviä kokemuksia esimerkiksi seuraavista kuvapankeista: Vastavalo, iStock ja Adobe Stock.

Mikäli työskentelette sisustusarkkitehdin kanssa, on aina hyvä idea kysyä heidän neuvoaan. Tällöin varmistetaan se tuloste on visuaalisena osana koko sisustussuunnitelmaa. Sisustusarkkitehti voi ottaa suoraan myös meihin yhteyttä eri vaiheothtojen kartoittamiseksi.

Suosittelemme lämpimästi seuraavia taiteilijoita: he voivat tehdä yksilöityjä kuvia, illustraatioita tai kuvioita teille tai myydä työn omasta portfoliostaan.


Kuvani on liian suuri lähetettäväksi sähköpostilla -mitä minun pitää tehdä?

Voit lähettää suuret kuvat meille käyttämällä WeTransfer-tiedostonsiirto sivuamme.

Voitteko tulostaa myös tekstiä tai logoja AKUprintti-tulosteelle?

Kyllä voimme! Löydät muutamia esimerkkejä portfoliostamme etusivulta. Meidän täytyy varmistaa että tärkeä teksti tai logot eivät ole liian lähellä reunoja. Kuulemme mielellämme toiveitanne ja autamme sommittelussa.
Back To Top
fiFI