skip to Main Content

KESTÄVYYTTÄ

Näin vähennämme ekologista jalanjälkeämme

Halumme on tehdä ympäristöstä viihtyisämpi omilla tuotteillamme, mutta emme tahdo sitä ihmisten, eläinten tai muun luonnon kustannuksella. Siksi materiaalien ja yhteistyökumppaneiden valinta on meille tärkeää. Missiomme on tuotteiden ja tuotantoprosessien jatkuva, vastuullinen kehittäminen.

AKUprintti Frame alumiini

Alumiinin valmistaminen vaatii runsaasti energiaa. Työmme ylijäämäkappaleet käytämme toisissa projekteissa. Mikäli se ei onnistu, ne palautuvat uusiokäyttöön. Onneksemme alumiini voidaan kierrättää 100 – prosenttisesti.

AKUprintti Frame kangas

Käyttämästämme kankaan materiaalista 1/3 on peräisin kierrätetyistä muovipulloista (PET). Printeissä käytetyt musteet ovat vesipohjaisia ja liuotinvapaita. Tuotteilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki sekä GREENGUARD - ympäristömerkki. Koko kangas voidaan kierrättää.

AKUprintti Felt Huopapaneelit

Akustiset huopapaneelimme ovat sataprosenttisesti kierrätetyistä muovipulloista (PET) valmistettuja. Printeissä käytetty muste on vesipohjaista ja liuotinvapaata. Jäännöspalat voidaan kierrättää muovin kierrätyspisteissä.

AKUprintti Frame akustiset paneelit

Akustiset paneelit on valmistettu vähintään viisikymmentä prosenttisesti kierrätetyistä muovipulloista (PET). Kierrätys tapahtuu joko muovi- tai tekstiilikierrätyksen kautta.

Mikäli emme voi käyttää jäännösmateriaalia, koulut, yhdistykset ja yritykset voivat käyttää niitä uuden luomiseen. Jos sinulla on ideoita, ota yhteyttä. Olemme lahjoittaneet jo jäännöspaloja esimerkiksi koulun akustiseen taideprojektiin.

Takaisin luontoon

Pyrimme löytämään tuotantokumppanimme mahdollisimman läheltä, mutta osien toimitus on aina tehtävä ennen uuden Aku-printin asennusta. Se lisää hiilijalanjälkeämme. Hyvityksenä tästä päätimme istuttaa puuntaimen Suomen Lappiin - taimi jokaista asennettua Aku-printtiä kohden.

Olemme iloisia voidessamme tehdä tämän yhteistyössä HaliPuun kanssa. Keväisin Riitta ja Steffan istuttavat kyseiset taimet tontilleen Lapin Levillä. HaliPuu tunnetaan mm. Nuotiobaristan liikkuvasta kahvilasta, Puunhalauksen MM-kisoista sekä Arctic Cocooning -riippumatto-ohjelmasta. Heidän kauttaan voit myös hankkia oman puuntaimen istutettavaksi.

AKUPRINTTI YHTEISTYÖKUMPPANIT JA ASIAKKAAT

OTA YHTEYTTÄ

Meidän toimisto on Oulussa. Meillä on jälleenmyyjiä kaikkialla Euroopassa.
Ota yhteyttä tiedustellaksesi sinua lähimpänä olevan jälleenmyyjän sijaintia.

Back To Top